Spring til indhold

Holbæk Ensemblets Julekoncert 2015

Tirsdag den 15. december kl. 20 Pris: 150 kr
15.12.2015

Køb billet

Julen er traditionernes tid, og én af de efterhånden ubrydelige traditioner i Holbæk Ensemblets koncertrække er opførelsen i december måned af Arcangelo Corellis 'Julekoncert', Opus 6, nr. 8, med tilnavnet 'Fatto per la Notte di Natale'.

Det er barokmusik, når det er bedst, og samtidig fortæller musikken på mesterlig vis juleevangeliets centrale begivenheder helt uden ord.

Julekoncerten er skrevet på bestilling af Kardinal Pietro Ottoboni og sandsynligvis opført første gang i 1690 til midnatsmessen juleaften i Peterskirken i Rom.

Sopranen Signe Asmussen er endnu en garant for Ensemblets solide traditioner, hvor en række enestående musikere og sangere er knyttet til ensemblet som genkomne gæster. Signe Asmussen var således også solist ved julekoncerten 2014 og deltog ved Holbæk Ensemblets koncert i april i år.

Koncerten vil bl.a. byde på genhør med arier fra Händels 'Messias' samt skønne juleklassikere og overraskelser i form af ukendt julemusik og klassiske stykker for strygeorkester.Feedback

Sidst opdateret

25.04.2019

Ansvarlig redaktør

Steffen Højager