Spring til indhold

Holbæk Ensemblet: Strygekvartet og de unge talenter

Onsdag den 26. marts kl. 20 Pris: 150. kr.
26.03.2014

Holbæk Ensemblet: Strygekvartet og unge talenter. Mød bl.a. den 16-årige guitarist Jonas Egholm der vandt DR's klassiske talentkonkurrence 'Spil for Livet' sidste år.

Ved koncerten bliver der desuden lejlighed til at høre den unge bratschist Andreas Birk, der ved flere tidligere lejligheder har spillet sammen med Holbæk Ensemblet. Senest ved en koncert i efteråret 2013, hvor han bl.a. spillede sammen med Morten Lyngs og Lea Emilie Brøndal Pedersen. De tre unge musikere vil sammen med Morten Ryelund fremføre et af de største værker i strygekvartet-litteraturen nemlig Schuberts kvartet i D-mol, 'Døden og pigen'.

Guitarist Jonas Egholm, som af mange vil være kendt fra DR's talentkonkurrence 'Spil for Livet', er elev på Musikalsk Grundkursus ved Kolding Musikskole, og er aftenens unge solist i Vivaldis 'Guitarkoncert.'

Yderligere tre unge talenter vil medvirke til at gøre koncerten til en rigtig talentaften. Udover Jonas Egholm medvirker to unge musikere fra Talentlinjen i Holbæk, nemlig Gabriella Mai Andersen, der synger Schuberts lied: 'Der Tod und das Mädchen' som optakt til strygekvartetten, og Bernhard Enevoldsen, der medvirker i Pachelbels 'Kanon for tre violiner'.

Talentpuljen i Holbæk Kommune er en 3-årig forsøgspulje, der yder økonomisk støtte til individuelle unge talenter, som er dedikeret til deres kunst eller sport og gerne vil medvirke til at inspirere andre unge.

Aftenen byder på musik af bl.a. Vivaldi, Mozart, Schubert og Pachelbel.

Medvirkende:

Jonas Egholm, guitar

Morten Ryelund, violin

Morten Lyngs, violin

Andreas Birk, bratsch

Lea Emilie Brøndal Pedersen, cello

Katja Nielsen, bas

Gabriella Mai Andersen, sang

Bernhard Enevoldsen, violinFeedback

Sidst opdateret

06.10.2015

Ansvarlig redaktør

Steffen Højager